Inbjudan E31 Träff Knutstorp/Båstad 14-15 Augusti 2010

  • Hej alla BMW E31 vänner
    Som jag nämnde när vi träffades sist så bjuder jag härmed in alla E31 ägare med passagerare till en trevlig liten tillställning den 14 – 15 Augusti 2010.

    Program:
    Lördagen den 14 Augusti
    Vi samlas på morgonen den 14 Augusti på Knutstorp i samband med att BMW CS fyller 25 år.
    Vi ställer ut bilarna och deltager i BMW CS aktiviteter under förmiddagen och äter lunch tillsammans.
    Vid 15:00 så rullar vi ut från Knutstorps motorbana kör över vackra Söderåsen, vidare till Ängelholm och ut över Vejbyslätt mot Båstad.
    I Båstad ställer vi upp bilarna utanför Hotell Riviera som ligger mitt på stranden och där väntar våra hotellrum och inkvartering.

    Fri tid spenderas till kl 19:45 då taxi är beställd och kör oss till Restaurang Capri där vi äter en god vällagad middag, efter middagen så promenerar vi ner genom Båstads pittoreska gator och ner till hamnen där Båstads kvälls och nöjesliv välkomnar oss.

    Söndagen den 15 Augusti
    10:00 blir det avfärd för en typisk Bjärerunda med utsikt mot Laholmsbukten och slutmålet på färden är Ängelholms Flygmuseum där kaffe och guide väntar på oss. Vi parkerar snyggt nere vid hangaren och tar lite bilder på våra bilar.

    Färden går vidare ut på krokiga vägar med utsikt över Skälderviken och Kullen/Mölle om vädret tillåter. Nästa anhalt är Torekov där vi gör ett snabbt stopp på hamnparkeringen för att sträcka på benen och titta på båtarna, sen åker vi vidare till Torekovs Golfklubb där lunchen är uppdukad. Torekovs Golfkrog bjuder på vällagad och god mat, fantastisk utsikt över golfbanan och Kattegatt utlovas också.

    Vi fortsätter färden till Hovs Hallar, gör ett stopp och tittar på klipporna och stenformationerna. Vidare går färden tillbaka till Båstad, via Kattvik där vi gör ett stop i Kattviks Hamn och avnjuter en god kopp kaffe och en våffla och njuter av havsbrisen.
    Vi rullar vidare in till Båstad från väster och avslutar på Prästlidens parkering bakom kyrkan.

    Låter det intressant?

    Kostnad:

    1. I Dubbelrum inklusive middag Lördag kväll, samt söndagens arrangemang 1290 :- inklusive moms per person
    2. I Enkelrum inklusive middag Lördag kväll, samt söndagens arrangemang 1395 :- inklusive moms per person
    3. Middag på Lördag kväll, samt söndagens arrangemang 660 :- inklusive moms per person
    4. Enbart Söndagens arrangemang 310 kr inklusive moms per person

    Vill ni ha familjerum så går det och ordna också ring mig i så fall.
    Lunch och inträde på Knutstorp betalas på plats och är olika beroende på om man är BMW CS medlem eller inte!

    Betala in på Causika Racings Bankgiro 447-3047 ange namn och mail adress hur många personer summan avser, enkel rum eller dubbelrum, eller skicka e-post eller ring till mig så fakturerar jag er vilket som är bekvämast.

    Väl mött och jag hoppas på god uppslutning

    http://www.causikaholding.se

  • Hej!
    Datumet är inlagt i kalendern, turen ser mycket trevlig ut på fina vägar med god utsikt. Hoppas många kommer att ställa upp.

Jetzt mitmachen!

Sie haben noch kein Benutzerkonto auf unserer Seite? Registrieren Sie sich kostenlos und nehmen Sie an unserer Community teil!